Praktijk Bovenal

Behandelingen bij Praktijk Bovenal

Behandelingen bij Praktijk Bovenal

Omdat Praktijk Bovenal zowel fysiotherapie als manuele therapie aanbiedt, kun je een grote diversiteit aan klachten laten behandelen. De meest voorkomende klachten zijn hoofdpijn, nekklachten en duizeligheid. Dat is tevens het vakgebied waarin Heleen zich de afgelopen jaren in heeft gespecialiseerd. Daarnaast heeft ze veel kennis over (lage) rugklachten en borstwervelkolomklachten. 

Hoofdpijn Nekklachten Duizeligheid
Heb je regelmatig last van hoofdpijn? Manuele therapie kan de hevigheid en frequentie van jouw klachten verminderen. 

Informatie en behandeling

Ervaar jij nekklachten, met of zonder duidelijke oorzaak? Manuele therapie versnelt het natuurlijke herstelproces van jouw nek.

Informatie en behandeling

Ben jij vaker dan je lief is duizelig? Met manuele therapie ontdek je hoe dit komt en of (en hoe!) je deze klachten kunt verhelpen.

Informatie en behandeling

Heb je een klacht die hier niet tussenstaat en ben je benieuwd wat Praktijk Bovenal voor jou zou kunnen betekenen? Stuur gerust een mailtje voor extra informatie!

Praktijk Bovenal

Rivierenhof 2
9725 HA Groningen

Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl

KvK nr: 69458812

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Fysiotherapeut
     
Je bericht
Het laatste nieuws
Corona beleid per 1 april 2022

Na twee jaar met maatregelen geleefd te hebben gaan we in de lente van 2022 weer terug naar het ’oude normaal’. Mondkapjes zijn niet meer verplicht, de QR-code hoeft niet meer getoond te worden en de isolatieperiode na een coronabesmetting is verkort. Samengevat....

lees verder
Corona beleid mbt quarantaine en je bezoek aan de praktijk

Vanaf 25 januari is er een nieuw beleid ingesteld, vanuit de overheid, met betrekking tot de quarantaine regels. Wanneer je een booster prik hebt gehad of kort geleden corona hebt doorgemaakt, hoef je niet meer in quarantaine als er iemand uit jouw huishouden....

lees verder
Adres
Praktijk Bovenal
Rivierenhof 2
9725 HA Groningen
Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl
Locatie en Route