Praktijk Bovenal

Disclaimer website Praktijk Bovenal

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de website www.praktijkbovenal.nl.

De website www.praktijkbovenal.nl is eigendom van:

Praktijk Bovenal 
Rivierenhof 2
9725HA Groningen 
0648310473 

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, gaat u akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.

Aanmelden voor behandeling 

Op het moment dat u een afspraak maakt bij onze praktijk, gaat u akkoord met het praktijkreglement. Ons praktijkreglement is terug te vinden op onze website en wordt op uw verzoek kosteloos per e-mail aan u verzonden. 

Gebruik van het algemene e-mailadres en het contactformulier

Op onze website staat een contactformulier waar u gebruik van kunt maken. De gegevens die u hier invoert worden opgeslagen in ons (beveiligde) e-mailaccount en worden enkel bewaard voor zolang dit noodzakelijk is om uw vraag te beantwoorden. Hetzelfde geldt voor e-mails die u naar ons algemene e-mailadres verstuurd. Wij adviseren u geen medische gegevens te vermelden bij het gebruik van het algemene e-mailadres en/of bij gebruik van het contactformulier. Doet u dit wel, dan is dit op eigen risico. 

Gebruik van de website

De informatie op onze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie worden ontleend. Er wordt evenmin gegarandeerd dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren. Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website wordt dan ook uitdrukkelijk afgewezen. 

Auteursrecht en Intellectueel eigendomsrecht

Het recht op alle intellectuele eigendommen en andere rechten met betrekking tot alle op of via deze website aangeboden informatie wordt behouden door Praktijk Bovenal. Dit recht bestaat onder meer uit foto’s, teksten en logo’s. Het is niet toegestaan deze informatie te downloaden of op enigerlei wijzen openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming of de rechtmatige toestemming van Praktijk Bovenal.  

Beschikbaarheid

Er wordt ten allen tijden het recht behouden om de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, te wijzigen zonder hiervan voorafgaand of achteraf een aankondiging te doen.

Aansprakelijkheid

De informatie en diensten worden zonder enige vorm van garantie op de website weergegeven. Het is daardoor niet mogelijk om rechten aan de informatie en diensten te ontlenen.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen uit hoofde van of in verband met deze disclaimer zullen uitsluitend worden voorgelegd aan de rechtbank te Groningen.

Praktijk Bovenal

Rivierenhof 2
9725 HA Groningen

Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl

KvK nr: 69458812

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Fysiotherapeut
     
Je bericht
Het laatste nieuws
Corona beleid per 1 april 2022

Na twee jaar met maatregelen geleefd te hebben gaan we in de lente van 2022 weer terug naar het ’oude normaal’. Mondkapjes zijn niet meer verplicht, de QR-code hoeft niet meer getoond te worden en de isolatieperiode na een coronabesmetting is verkort. Samengevat....

lees verder
Corona beleid mbt quarantaine en je bezoek aan de praktijk

Vanaf 25 januari is er een nieuw beleid ingesteld, vanuit de overheid, met betrekking tot de quarantaine regels. Wanneer je een booster prik hebt gehad of kort geleden corona hebt doorgemaakt, hoef je niet meer in quarantaine als er iemand uit jouw huishouden....

lees verder
Adres
Praktijk Bovenal
Rivierenhof 2
9725 HA Groningen
Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl
Locatie en Route