Praktijk Bovenal

Kevin zit letterlijk en figuurlijk nooit stil!!

Hallo allemaal,

 

Alweer meer dan een half jaar werk ik samen met Heleen bij Praktijk Bovenal. Sommigen van jullie hebben mij al eens gezien, maar een deel ook niet.

Tijd om even een samenvatting te geven van afgelopen jaar. Vanaf April 2021 ben ik begonnen om mijn werkzaamheden voort te zetten in de omgeving van Groningen bij praktijk Bovenal en vanuit hier heb ik op alle vlakken door kunnen ontwikkelen.
De belangrijkste doelstelling van afgelopen jaar was het behalen van mijn Master diploma in de Manuele therapie en deze heb ik met succes afgerond. Door deze specialisatie kan ik jullie nog beter helpen bij het stellen van een juiste diagnose en een persoonlijk plan om je klachten te stabiliseren of te reduceren.

 

Als manueel therapeut mocht ik afgelopen jaar ook veel wielrenners van alle niveaus helpen met pijnklachten tijdens het fietsen door een dynamische fietspositie analyse af te nemen. Dit is ontzettend leuk om te doen vanwege het feit dat je vrij eenvoudig met kennis van het menselijk lichaam een fietsafstelling kan aanpassen en daarmee pijn kan reduceren.

Naast deze werkzaamheden op locatie ben ik nog veel onderweg geweest met wielerteam DSM en schaatsploeg IKO. Zo mocht ik onder meer als manueel therapeut mee naar de Tour de France en ben ik de wereld over gevlogen met de Nederlandse schaatsploeg voor de strijd om de wereldbekers. Al deze ervaringen in de praktijk en bij sportploegen zorgen ervoor dat ik jou beter kan helpen bij een antwoord op jouw hulpvraag.

 

Deze combinatie van werkzaamheden maakt voor mij dat ik mijn droombaan heb gevonden. Daarbij realiseer ik mij ook dat werken in de topsport soms geromantiseerd wordt. Voor mijzelf heb ik al wel heel duidelijk welk type mens ik het leukste vind om te helpen en dat zijn gemotiveerde patiënten. Dus; straatmakers, topsporters, schoonmakers, recreatieve & amateur sporters, etc.  Iedereen wil ik helpen, zolang de motivatie en discipline aanwezig is om zelf aan je herstel te werken.

 

De beste wensen voor het nieuwe jaar en blijf bewegen!

 

Hartelijke groet,

 

Kevin Spithorst

 

  


Praktijk Bovenal

Rivierenhof 2
9725 HA Groningen

Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl

KvK nr: 69458812

Vraag stellen of afspraak maken?

Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Fysiotherapeut
     
Je bericht
Het laatste nieuws
Corona beleid per 1 april 2022

Na twee jaar met maatregelen geleefd te hebben gaan we in de lente van 2022 weer terug naar het ’oude normaal’. Mondkapjes zijn niet meer verplicht, de QR-code hoeft niet meer getoond te worden en de isolatieperiode na een coronabesmetting is verkort. Samengevat....

lees verder
Corona beleid mbt quarantaine en je bezoek aan de praktijk

Vanaf 25 januari is er een nieuw beleid ingesteld, vanuit de overheid, met betrekking tot de quarantaine regels. Wanneer je een booster prik hebt gehad of kort geleden corona hebt doorgemaakt, hoef je niet meer in quarantaine als er iemand uit jouw huishouden....

lees verder
Adres
Praktijk Bovenal
Rivierenhof 2
9725 HA Groningen
Tel: 06 48 31 04 73
E-mail: info@praktijkbovenal.nl
Locatie en Route